Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

VÄSTERÅS

Ikonmålning med Efti P Georlin

Välkommen till ikonmålningshelg med ikonmålningsläraren Efti P Georlin. Ni kommer hinna göra en ikon färdig under denna helg med god hjälp av läraren Efti som förberett det hela väl.

Startdatum

17 oktober 2020

Veckodagar

Lördag, söndag

Tid

Kl 9:00 - 17:00

Omfattning

2 tillfällen, 18 studietimmar

Lokal/rum

Pärlstickaren

Pris

750 kr

Antal platser kvar

Fullt – men du kan anmäla dig som reserv

Pris

Obs materialkostnad tillkommer! På plats köper ni ett materialpaket av läraren för 250 kr som bl a innehåller en förberedd platta med skissat motiv och det färger och penslar som behövs. Betalas kontant eller genom swish.

Ledare

Efti Papadopoulou Georlin kommer ursprungligen från Grekland uppväxt i en grekisk ortodox familj och omgiven av ikoner från barnsben. Har studerat ikonmåleri i Thessaloniki. Har också studerat ikonmåleri som lärling hos ikonmålaren Viashleav Mikhaylenko i St. Petersburg i Ryssland Har även gått i ett antal kurser i Ikonmåleri i Nya Valamo i Finland samt i Grekland. Har under lång tid varit verksam i Stockholm. Sedan ca 7 år tillbaka har Efti haft Ikonmålningskurser för deltagare från Sverige i Grekland.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Läs mer om fackliga rabatter

Övrig information

Frågor om kursinnehåll mer i detalj – mejla: eftipgeorlin@gmail.com

Sista anmälningsdag 1 oktober

Arrangemangsnummer: 318180

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.