STOCKHOLM

I Gränslandet: Nya perspektiv på jorden

En föreläsningsserie i gränslandet mellan teologi och folktro, vetenskap och livserfarenhet, psykologi och känsla. Vårens tema är energier. Denna kväll berättar Nils-Axel Mörner, professorn som inte är rädd för att ifrågasätta dagens sanningar om hans forskning leder honom till det.

Startdatum

8 april 2019

Dagar

Måndag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Pris

150 kr

Nils-Axel Mörner är professor emeritus i paleogeofysik (kunskapen om fysikens lagar i jordens utveckling) och geodynamik (krafterna bakom dessa förändringar) vid Stockholms universitet, men han är inte rädd för att ifrågasätta dagens sanningar om hans forskning leder honom till det. Han rör sig fritt i Andens värld och låter fakta vara grunden för vad han säger.

Nils-Axel Mörner har vetenskapligt studerat slagrutan, han har lika vetenskapligt fördjupat sig i jordstrålning, bland annat currylinjer och hartmannlinjer, han har självständiga åsikter i klimatfrågan, och allt är grundat i hans forskning.

I samarbete med Centrum för samtidsanalys.

Andra föreläsningar i våren I gränslandet:

  • Dolda energier med Åsa Persson – 21 januari
  • Hälsoväxter i naturen och på balkongen med Hella Nathorst Böös – 11 februari
  • Inkamästarens arv med Anna E Southerington – 18 mars

Arrangemangsnummer: 303853

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.