Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

ESKILSTUNA

Idéellt forums idédag på plats i Eskilstuna 2020

Ideellt forums Idédagar hålls som alltid första helgen i oktober, detta år 3 oktober 2020.

Startdatum

3 oktober 2020

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 9:00 - 19:00

Omfattning

1 tillfälle, 10 studietimmar

Lokal/rum

Fors församlingshem

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vi håller till i Eskilstuna och vi samlas I Fors församlingsgård. Utöver de större samlingarna innehåller Idédagarna alltid möjligheter till mindre sammanhang där man får ta del av andras erfarenheter och tid att stöta och blöta dem mot sina egna. Det sker både i organiserad form (valbara seminarier eller liknande) och vid spontana möten i kaffekön, vid lunchbordet, eller kanske vid bokutställningen. Seminarier väljs på plats

MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET

Idédagarna 2020 var redan innan coronavirusets utbrott, till stora delar, tänkt att vara en digital konferens för att minska resandet för deltagare från hela landet. Vi hoppas att kunna genomföra dagen med alla deltagare som vill på plats i Eskilstuna, men vi följer FHMs riktlinjer och om det blir nödvändigt kommer hela konferensen att bli digital, dvs. inga deltagare på plats i Eskilstuna. Detta beslut kommer att meddelas alla anmälda i tid så att eventuellt boende kan avbokas

Deltagande på plats I Eskilstuna:

Kostnaden för vuxna: 500 kr. Ungdomar 10-25 år: 250. I avgiften ingår fika: förmiddag och eftermiddag samt program. Boende och lunch på stan betalas och bokas på egen hand. Avgiften faktureras.

Sista anmälningsdatum: 4 september

För detta arrangemang gäller separata avanmälningsregler: Vid avanmälan efter 1 september sker ingen återbetalning

Vid tekniska frågor om anmälan kontakta Karin Sundin: karin.sundin@sensus.se eller 0702-37 37 70

Frågor om program, ställs till JanOlof Nordström Janolof.nordstrom@sensus.se 070-635 24 67

Arrangemangsnummer: 318209

Ledare

JanOlof Nordström

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.