Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

SÖDERTÄLJE

Ideellt forums Idédag 2021 på plats i Södertälje

Idédagen utforskar begreppet TILLIT; till Gud, varandra, organisation och ledning, tillit till medarbetare och till oss själva.

Datum

9 oktober 2021

Dag

Lördag

Tid

Kl 9:00 - 19:00

Lokal/rum

S:ta Ragnhildsgården,Mälargatan 4

Pris

Se beskrivning

Idédagen riktar sig till ideella, förtroendevalda och anställda medarbetare i Svenska kyrkan.

Vi håller till i S:ta Ragnhilds kyrka och S:ta Ragnhildsgården, centrala Södertälje. Förmiddagens program innehåller inbjudna föreläsares tankar och erfarenheter utifrån olika aspekter av tillit. Föreläsningarna varvas med några 15-minuters dilemmateater. Under eftermiddagen blir det Samtal fortsätter som är kopplat till förmiddagen. Därefter finns valbara Forum för fördjupning, vilka väljs på plats i Södertälje. Dagen avslutas med mässa i S:ta Ragnhilds kyrka kl. 18. Se vidare för mer information om innehållet i programmet http://ideelltforum.se/

MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET

Idédagen 2021 är tänkt att vara en delvis digital konferens för att minska resandet för deltagare från hela landet. Vi hoppas att dagen även blir i fysisk form där alla deltagare som vill kan ses på plats i Södertälje. I skrivande stund ser det ut som att vi kan vara 50 personer på plats men vi hoppas att FHM tillåter 200 deltagare när vi kommer till oktober. Vi tar alltså emot 50 deltagare nu och ställer övriga på kö, först till kvarn gäller. Efter den 15 september fyller vi på med så många som tillåts upp till 200 som är maxantal för lokalerna. Sedan vet vi alla att snabba förändringar i direktiven från myndigheterna kan komma.

Deltagande på plats i Södertälje:

Kostnaden för vuxna: 500 kr. Ungdomar 10-25 år: 250 kr. I avgiften ingår fika: förmiddag och eftermiddag samt program. Boende och lunch på stan betalas och bokas på egen hand. Avgiften faktureras.

Sista anmälningsdatum: 30 september. När vi uppnått maximalt antal deltagare ställs du på kö.

För detta arrangemang gäller separata avanmälningsregler. Vid avanmälan efter 30 september sker ingen återbetalning.

Vid tekniska frågor om anmälan kontakta Mari Abrahamsson: mari.abrahamsson@sensus.se eller 073-383 95 09

Frågor om programmet för Idédagen ställs till JanOlof Nordström Janolof.nordstrom@sensus.se 070-635 24 67

Medverkande

Jonas Engström

Anna-Karin Hennig

Henrik Törnqvist

Peter Wigren

Åsa Nyström

Kontaktperson