Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

MÖLNDAL

I slutet av dagen - alla är människor

Hur hamnar en person i en situation att den lever som papperslös i Sverige och vad innebär det för personen? Vad är samhällets ansvar och vilken roll har kyrkorna?

Datum

1 februari 2022

Dag

Tisdag

Tid

Kl 17:00 - 19:00

Pris

Kostnadsfritt

I slutet av dagen - alla är människor

Med hjälp av djupintervjuer från nio personer ges en inblick av livet som papperslös i Sverige. Dessa personer delar med sig av sina upplevelser. Det är deras berättelser och upplevelser som hörs och det är deras val av bilder som syns.

Alla namn och åldrar är fingerade, några har inte velat medverka med bild för att de är alltför rädda. Jag känner djup tacksamhet över att dessa modiga människor velat och orkat dela med sig av sina upplevelser! Diakon Inger Awenlöf-Ehrstedt, Svenska kyrkan Mölndal Initiativtagare till utställningen.

Foto: Magnus Aronson

Vi följer samtliga Folkhälsomyndigheten riktlinjer och rekommendationer.

Observera att detta evenemang i dagsläget kräver att du kan uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis, tillsammans med en giltig ID-handling. Du visar upp ditt vaccinationsbevis för verifiering vid entré. Är du fullvaccinerad kan du hämta ditt bevis kostnadsfritt på www.covidbevis.se.

Plats

Fässbergs kyrka

Datum

1 februari kl. 17:00-19:00

Program

17:00 Mingel 17:15 Presentation av bakgrunden till utställningen. Musik David Bäck, Marianne Holmboe 18:00 Presentation av bakgrunden till utställningen. Musik David Bäck, Marianne Holmboe 18:30 Panelsamtal lett av kyrkoherde Carl Sjögren.

Utställningen hänger i Fässbergs kyrka och Stensjökyrkan 1 februari - 1 mars 2022.

Vernissagen kommer även att webbsändas på www.svenskakyrkan.se/molndal/fassberg

Boka utställningen via Sensus Kikki Mårtensson 031 708 39 44 kikki.martensson@sensus.se

Arrangemangsnummer: 808889