Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

GÖTEBORG

What´s the deal - Musikbusiness snabbkurs

Välkommen på en inspirationsföreläsning med Gillis Bengtsson & Lars Thörnblom i hur du navigerar i musikindustrin. Intresset för musik är större än någonsin och samtidigt saknas kunskaper om hur en ska navigera i musikindustrin.

Datum

Aktiviteten är påbörjad

Dag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 21:00

Plats

Sensus Göteborg DrottninggatanTeorisal 32 vån 3

Drottninggatan 30 41114 GÖTEBORG

Pris

Kostnadsfritt

Med 20 års erfarenhet av att ha arrangerat turnéer erbjuder Gillis Bengtsson (SwingKids) och Lars "Lars på Bas/Lance-A-Lot" Thörnblom (Producent & Musiker) en snabbkurs i musik-ekonomi som ska få musiker/ artister, producenter och entreprenörer att kunna arrangera fler konserter samt bättre förstå hur ekonomi på artistsidan fungerar för optimera sina karriärer.

I föreläsningen: What's the Deal? Kurs i Musik-ekonomi går de igenom allt från streams, YouTube, gager, arvoden för producent/musiker, låtskrivande, STIM, SAMI, skivkontrakt, starta bolag, skatt, söka stöd, musikerförbundet, frilansjobb samt inte minst alla olika deals man kan göra och få.

Workshopen är kostnadsfri för dig som samverkar med Sensus eller är medlem i Musikcentrum Ny. Annars är kostnaden 150 kronor.

Inspirationsträffarna riktar sig till icke etablerade musiker och artister över 18 år. Eftersom både vi och Musikcentrum Väst vill att alla ska få möjlighet att delta så bjuds även icke-medlemmar i Musikcentrum Ny in och om du är med i Sensus musikverksamhet så betalar Sensus de 150kr som det kostar sammanlagt att delta under någon eller flera av dessa träffar. Det utgör även ett medlemskap hos Musikcentrum Ny.

Läs mer om MCV och medlemskapet "Musikcentrum Ny" på MCV.se

Under hösten kommer vi på Sensus samarbeta med Musikcentrum Väst (MCV) och arrangera inspirationsträffar för medlemmar inom ”Musikcentrum Ny” hos MCV och Sensus.

Inspirationsträffarna sker i samarbete med Musikcentrum Väst och Sensus. 

Arrangemangsnummer: 506773