HELSINGBORG

Hur får jag ihop bilden av mig själv?

Caisa Tengblad pratar utifrån temat: Hur får jag ihop bilden av mig själv? Vad är självbild? Vad påverkar min självbild? Vad kan jag göra för att må bra och få en sann självbild?

Datum

9 november 2019

Dag

Lördag

Tid

Kl 9:00 - 12:00

Pris

Kostnadsfritt

Preliminärt schema

9.00 Startar med frukost

9.30 Föredrag 1

10.30 Paus

11.00 Föredrag

Caisa säger om sig själv: Jag är en ”norrlänning i exil” som bor i Jönköping. Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord, skulle jag säga: kreatör, inspiratör och entreprenör. Om jag skulle beskriva innehållet i mina föreläsningar med tre ord skulle jag säga: hälsa, självbild och relationer.

Min styrka som föreläsare är att jag vågar vara personlig och ärlig. Jag vill presentera livet som det är och inte som det borde vara, utan filter. Hälsa handlar om att kunna hantera livet med dess utmaningar och påfrestningar. Psykisk hälsa handlar om att klara av vanliga påfrestningar. Livet är både härligt och besvärligt. När livet är tufft finns det alltid en väg framåt, men då måste vi våga säga som det är, be om hjälp och ta emot hjälp. Att må bra handlar inte om egoboost och snabbfixar, utan om ett tillsammans-projekt och en livslång process. Tillsammans kan vi underlätta livet för varandra!

Min passion är att ge redskap till hur vi kan må bra, få en mer sann bild av oss själva och därmed förbättra våra relationer till oss själva och till varandra och på så sätt främja psykisk hälsa. Jag är utbildad hälsopedagog (Högskolan i Gävle), diplomerad coach (Coachwalk Academy) och arbetar hälsofrämjande med ett coachande och salutogent förhållningssätt.

Arrangemangsnummer: 300139

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.