STOCKHOLM

Hur arbeta förebyggande mot sexuella trakasserier

En workshop om hur man kan arbeta för att förebygga sexuella trakasserier och vilket skydd det finns i diskrimineringslagen.

Datum

21 november 2019

Dag

Torsdag

Tid

Kl 17:00 - 18:30

Lokal/rum

Sal t9

Pris

Kostnadsfritt

Innehåll

Vi behandlar:

• Vad innebär är diskriminering enligt lagen; vilka är diskrimineringsgrunderna, vilka former av diskriminering finns det, vem är skyddad och vilka områden är skyddade? • Vart kan jag vända mig om jag blivit diskriminerad? Hos vem kan jag få stöd? • Kan jag och min eventuella organisation vara med i arbetet att lyfta frågor kring diskriminering och inkludering.

Vi kommer att lyfta hur vi alla kan samverka kring att förebygga sexuella trakasserier i vår organisation samt titta på skyddet i enlighet med diskrimineringslagen mot sexuella trakasserier.

Antidiskrimineringsbyrån Stockholm norr är en fristående politiskt antidiskrimineringsbyrå som ger kostnadsfri rådgivning, utbildar och informerar om diskriminering, inkludering och mänskliga rättigheter samt deltar i olika arrangemang för att lyfta frågor kring diskriminering och inkludering. Verksamheten drivs med medel av MUCF.

Tillgänglighet

Anmäl om det är något du behöver för att du ska kunna ta del av tillfället på bästa sätt.

Rabatt

Kostnadsfritt men anmälan krävs. Vi bjuder på kaffe/te o smörgåsar.

Arrangemangsnummer: 307622

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.