Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

KALMAR

Lunchyoga i Kalmar

Vill du öva upp din styrka, minska din stress eller bara ta en paus i en härlig miljö? Vår lunchyoga passar alla!

Startdatum

8 september 2020

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 11:00 - 12:30

Omfattning

6 tillfällen, 12 studietimmar

Lokal/rum

Kulturen

Pris

400 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Under sex yogapass under hösten kommer vi tillsammans att genom övningar både bygga upp vår styrka i kroppen, hitta vår balans och i meditation lära oss att aktivt slappna av.

Yogapassen hämtar inspiration från både medicinsk yoga där fokus ligger på rehabilitering, balans och att bryta negativa mönster såsom stress eller sömnsvårigheter samt kundaliniyoga där fokus mer ligger på att stärka upp muskulaturen, öva på koordination och en ökad kroppsmedvetenhet.

I pausen bjuder vi på te för den som vill och under passen arbetar alla deltagare med att i glädje utmana sig själva utifrån sina egna förmågor och förutsättningar. Ledaren hjälper till och anpassar passen utifrån gruppens behov och med utsikt över Kalmar hamn och till tonerna av härlig musik utvecklar vi oss själva tillsammans.

Cirkeln är planerad till tisdagar kl. 11.00 - 12.30 och startar med minst 5 deltagare.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Om du har en yogamatta får du gärna ta med den, annars går det bra att låna av oss.

Ledare

Brita Freifrau von Wangenheim har gått kurser i flera olika yogatraditioner och har en lång erfarenhet av att möta människor där de är.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med

Arrangemangsnummer: 52108

Ledare

Brita Freifrau von Wangenheim

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.