IMMELN

Natur, mindfullness, uttryck och skapande - Försommar-retreat vid Immeln

Använd några dagar i början av sommaren till landa i dig själv samtidigt som du också får möjlighet att uttrycka dig kreativt/konstnärligt i den konstform som passar dig tex text, måleri, dans, sång, teater.

Startdatum

14 juni 2019

Dagar

Fredag, lördag, söndag

Tid

Kl 17:00 - 20:00

Omfattning

3 tillfällen, 30 studietimmar

Pris

2950 kr

Kursen är en blandning av terapi och skapande, inspirerad av ledarens erfarenheter som terapeut och erfarenheter med konstnärligt skapande. På kursen får du möjlighet att både arbeta med sin egen personliga utveckling samtidigt som du utforskar dina kreativa uttryck under trygga former. Inga förkunskaper behövs. Alla arbetar utifrån sig själv och focus är din egen process, inte på prestation. Vi arbetar inifrån och ut och med tystnadsplikt. Vi kommer också att spendera tid i den sköna naturen runt Immeln, mitt i sin försommarprakt och arbeta både inomhus och utomhus med mindfullness, promenader, skapande, samtal och olika kreativa övningar.

Kost och Logi

Boende samt frukost är på Gyllinga längas b&b De övriga måltiderna serveras på Bygdegården och i Petras trädgårdshus. Maten är vegetarisk och alla förväntas att hjälpa till lite på skift.

Ledare

Petra Lindblom bor i Immeln sedan 2 år och är auktoriserad gestaltterapeut med en bakgrund som skådespelerska och teaterpedagog. Hon har även studerat trädgårdsterapi på Alnarp, och går just nu själv en kurs i läkande skrivande, samt får regelbundet handledning i utryckande konst. Hon arbetar till vardags som terapeut med individuella klienter och med personlig utveckling och ledarskap ut mot företag och ibland även med olika teaterprojekt. Petra har länge varit intresserad av uttryck/kreativitet/konst och hur det påverkar oss positivt när vi uttrycker det vi har inom oss. Hur vi stärks när vi väljer sårbarheten och det levande och på så sätt tar plats och skapar rum för oss själva i samvaron med andra.

Pris

Inklusive kost och logi: 2950 kr Utan kost och logi: 1850 kr.

Arrangemangsnummer: 318042

Kontaktperson

Ledare

Petra Lindblom

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.