IMMELN

Hitta dina kreativa uttryck - en helg vid Immeln

Uttryck dig. Skriv, måla, dansa, sjung dig fram till nya kreativa vägar i livet

Startdatum

14 juni 2019

Dagar

Fredag, lördag, söndag

Tid

Kl 17:00 - 20:00

Omfattning

3 tillfällen, 30 studietimmar

Pris

2950 kr

Använd några dagar till gå lite på djupet och låt känslor och tankar komma till ett kreativt uttryck. Använd din kreativitet till att låta historier, bilder och karaktärer komma fram och ta plats. Börja på en berättelse som du burit inom dig ett tag, eller låt den födas där i nuet. Låt färger ta plats på en duk. Hitta en teater karaktär eller skapa en dans. På kursen arbetar vi gemensamt i olika uppvärmnings övningar och sedan individuellt om så önskas med olika kreativa projekt. Övningarna kommer att innehålla element från teater och dans, röst & sinnes träning, och där du får möjlighet att vara i grupp med andra och vara för dig själv även om vi är där i grupp. Du får en chans att landa och bottna i dig själv och de flesta människor brukar uppleva att de blir piggare och känner sig mer närvarande efter sådan här kurs. Andra kommer igång med ett konstnärligt projekt eller hittar ett bättre förhållningssätt på jobbet, eller hittar modet att ta det där samtalet med sin partner, chefen, kollegan. Vi arbetar med humor och innerlighet. Vi leker och är allvarliga om vartannat.. Du behöver inte vara på någon särskild nivå för att vara med och du behöver heller inte ha en aning om vad du ska arbeta med. Vi startar gemensamt i nuet och det räcker att viljan och längtan efter utveckling och lusten att prova finns. Alla arbetar utifrån sig själva och intentionen med kursen är att deltagarna hittar sin egen kreativa väg utifrån sin helt egna utgångs punkt. Dagarna börjar och kanske slutar med en gemensam skogsvandring för dem som önskar. Inget tvång. Naturen i Immeln består av stora varierande skogar med både löv och barrskog, sten och klippor, sjön Immeln och många gamla trolska stenbrott och du får möjligheter att utforska naturen både i grupp och på egen hand. Vi kommer att arbeta på Bygdegården och en annan lokal i närheten mellan 9- 18 på kvällen, med en längre paus mitt på dagen så att du också kan njuta av och utforska de omgivningarna, bada,. Boendet är enkelt på Immelns Bygdegård, där det finns tre olika sovsalar. Två mindre och en lite större. Maten kommer att vara vegetarisk. Vi har gemensamma måltider och deltagarna förväntas hjälpa till lite på skift.

Ledare

Petra Lindblom är auktoriserad gestalt terapeut med bakgrund som skådespelerska och teaterpedagog. Jag har alltid varit intresserad av kreativitet/konst och hur det påverkar vår livskänsla när vi finner en plats för vårt autentiska uttryck och delar det med andra. När vi väljer sårbarheten och det levande. I vardagen med måsten, ansvar och många krav kan det vara svårt att hinna med och denna kurs kan vara ett sätt att hinna i kapp och landa i en fördjupad självkänsla och närvaro i livet.

Pris

Priset inkluderar kurs, kost och logi. Vill du inte ha kost och logi kostar det 1850kr.

Arrangemangsnummer: 318042

Kontaktperson

Ledare

Petra Lindblom

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.