Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Hikari Ambassadörskurs för ledare

INSTÄLLD!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Omfattning

2 tillfällen, 4 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

För dig som är van ledare i Hikari och vill utveckla ditt ledarskap och hålla i ambassadörskurser. Under kursen går vi igenom centrala begrepp som Hikari-ledare lutar sig emot vid arbete och möte med våra medmänniskor.

Du kommer få en inblick i hur vi överför och befäster Hikari inom olika projekt. I Riksorganisationen Hikari och samarbetspartners verksamheter och projekt står alltid deltagarnas behov i fokus. Vi samtalar direkt med målgruppen om vad de vill göra och utveckla.

Under kursen kommer du få en inblick i hur du som ledare kan se potentialen och "se" in i deltagarens värld och lära dig av denna istället för att tvinga in deltagaren i din/instruktörens.

Ledord såsom acceptans och medveten närvaro - utifrån målgruppens förutsättningar - är riktlinjer för lyckade Hikari-aktiviteter och projektarbeten.

Kursen genomförs digitalt via zoom av Riksorganisationen Hikari och arrangeras i samarbete med Sensus studieförbund. Inför träffen får du zoom-länken mejlad till dig. Vi träffas vid två tillfällen a två studietimmar. 16 november 18-20 och 23 november 18-20.

Kursledare är Ivan-Thomas Brilje, verksamhetsledare RiksorganisationenLäs mer om Riksorganisationen Hikari på deras hemsida

Arrangemangsnummer: 322124

Ledare

Ivan Brilje

Kontaktperson