MALMÖ

Heliga danser; några ledares första steg

Kom och låt dig bli övad på

Startdatum

8 juni 2019

Dagar

Lördag

Tid

Kl 13:00 - 17:00

Omfattning

1 tillfällen, 4 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Under dansledarutbildningen/fördjupningen i Heliga danser behöver vi ibland en större cirkel att dansa med. Kom och var med, av nyfikenhet på våra danser, av danslust och/eller smak för fördjupning av dansandet. Heliga danser är cirkeldanser, oftast traditionella från många tider och kulturer, men också modernare koreograferade. Vi dansar i cirkel, slinga eller andra spännande mönster

Ledare

är alla som nu vill ta sitt diplom

Övrigt

Ingen kostnad men vi behöver en anmälan senast dagen innan, så att vi vet hur många som vi ska vänta på (dörren är låst så någon måste vakta)

Arrangemangsnummer: 318126

Kontaktperson

Ledare

Pia Lamberth

Pia Lamberth arbetar sedan 25 år med danser från många tider och kulturer. Hon leder dansgrupper, utbildar dansledare och arbetar med dans på allehanda sätt i seminarier och workshops. Hjärtesaken är det arv av mönster och berättelser som generationer av dansare burit till oss genom årtusenden. Pias dansarbete får klangbottnar av hennes olika tidigare liv som bl.a. litteraturforskare, lärare i analytisk psykologi och trädgårdsarbetare.

Helene Jakobsson

Siri Hultkrantz

Eva Rosén-Sverdén

Britt-Marie Rosén

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.