BRAÅS

Helgcirkel i Vedic Art (grund eller fortsättning)

Frigör dig från kraven och upptäck din egen kreativitet med Vedic Art!

Startdatum

7 november 2020

Veckodagar

Lördag, söndag

Tid

Kl 10:00 - 17:00

Omfattning

6 tillfällen, 30 studietimmar

Pris

3500 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vedic Art är en metod som hjälper dig att hitta ditt egna kreativa uttryck i måleriet och i livet. Istället för att titta på resultaten, färdiga tavlor, vilket många är vana vid att göra, fokuserar vi inom Vedic Art på skapandeprocessen.

I 17 utarbetade steg med tillhörande övningar visar metoden dig vägar att uttrycka dig själv i måleriet, och på så vis lära känna dig själv bättre. Det spelar ingen roll om du har förkunskaper eller inte. Det spelar ingen roll hur gammal du är, vad du tror på, eller varifrån du kommer. Vedic Art är till för alla!

Även om Vedic Art inte egentligen är någon terapimetod, så upplever många hur skapandet får dem att må bättre. Det känns befriande att kunna ge uttryck för sitt innersta utan krav eller bedömningar. Samtidigt blir du mer avslappnad och reducerar stresshormoner när du målar.

Läs mer om metoden Vedic Art här: https://www.vedicart.com

Grundkursen är till för dig som inte har gått någon kurs i Vedic Art tidigare, eller för dig som vill repetera. Fortsättningskursen är till för dig som har gått grundkursen i Vedic Art och vill fördjupa dig mer i de 17 principerna.

Det här ingår i alla målarkurser:

  • Undervisning i metoden Vedic Art
  • Målarplats i ateljén Ullbjörnen mitt i natursköna Braås
  • Hembakad fika
  • Massor med skaparglädje! Konstnärsmaterial (akrylfärg, duk och tillbehör) kan köpas på plats i vår butik, eller ta med eget material.

Helgcirkeln äger rum på lördag och söndag under tre efterföljande helger på ateljé Ullbjörnen, Sjösåsvägen 15 i Braås. Cirkeln omfattar tre helger. På lördagar målar vi klockan 10-17 och söndagar 10-15, med en timmes lunchrast klockan 12-13 vardera.

Om Braås

Ateljé Ullbjörnen ligger mitt i byn i Braåsgården, samhällets mötesplats, där det även finns gym, konferenslokaler och ibland filmvisningar på biograf eller konserter. Det finns goda bussförbindelser till Växjö från busshållplatsen Sjösåsvägen. Förutom den vackra naturen erbjuder området levande glasbruk, sagobygden, till och med en av de största ziplinebanor i Europa. Här kan du boka övernattningar i Braås:

  • Maikens Bädd och Frukost (snett mittemot Ullbjörnen)
  • Braås Camping och Stugby (bredvid hembygdsparken vid stranden, öppet mellan 15 april och 30 september)
  • Ålebro Stugby och Camping (på cykelavstånd till byn)
  • Alternativt kan du boka övernattningar i Växjö.

Ledare: Juliane Peetz-Ullman

Arrangemangsnummer: 53939

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.