Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Helsingborg

Helande Cirkeldans - Universella Fredsdanser

FRED står för vänskap med människor, djur och natur, FRID står för inre lyssnande stillhet, FANTASI står för nytänk och kampvilja

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 14:00 - 16:15

Omfattning

5 tillfällen, 17 studietimmar

Lokal/rum

Stora salen

Pris

250 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Allt detta kan du uppleva i dansen Vi arbetar med Helande cirkeldans och Universella Fredsdanser. Vi dansar cirkeldanser och långdanser. Dansstegen är lätta att lära, de kan vara lugna och meditativa eller snabba och livliga. Inga förkunskaper behövs. Både danser och musik har stor spridning i tid och rum - de hämtas från urtid till nutid och från (nästan) hela klotet. Vi dansar i en ordlös men levande gemenskap som hjälper oss att leva HÄR och NU.

Datum

25/1, 22/2, 25/4, 16/5, 8/6

Förkunskaper

Du behöver inte ha tidigare dansvana.

Ledare

Anna-Christin Martinson som är diplomerad hos Pia Lamberth (Lund), Brita Haugan (Vestjyllands högskole) och Cajsa Ty, Stockholm. Honr organist och körledare och har dansat cirkeldanser i 20 år hos bl.a. Maria Rönn, Laura Shannon, Susanne A. Bartholomäi och Judy King.

Pris

Hela terminen: 250.- Anmäld dig senast 17 jan för att få detta pris Enstaka gång: 80.-. Ej anmälan Kursavgiften betalas på plats och går oavkortad till församlingens internationella projekt i Zimbabwe.

Hitta dit

Maria församlingssal: S.Storgatan 22, ingång från gården via Prästgat., 5-10 min till fots från Helsingborgs Central, Knutpunkten

Övrigt

Ta med sköna skor att dansa i och en frukt el. liknande till pausen.

Arrangemangsnummer: 149120

Ledare

Anna-Christin Martinson

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.