NORRTÄLJE

Hälsa och livskvalité - gör små förändringar få stor skillnad

Vi vill må bra, ha god hälsa och livskvalité men fastnar lätt i vardagens ekorrhjul. Vi inser att vi behöver göra förändringar men har svårt att hitta tid och energi för att göra det som behövs. Våra mat- och träningsvanor är grundIäggande för hur vi orkar ta tag i andra förändringar. I denna studiecirkel hjälps vi åt att hitta de verktyg vi behöver för att skaffa oss bättre vanor runt mat och träning. Det är ofta små förändringar som räcker för att du ska förbättra din hälsa och öka livskvaliteten. Alla förändringar utgår från dina egna förutsättningar.

Startdatum

19 februari 2019

Dagar

Tisdag

Tid

Kl 15:30 - 17:30

Omfattning

5 tillfällen, 10 studietimmar

Pris

800 kr

Innehåll och upplägg

Genom diskussion och samtal ges möjlighet att lära sig identifiera de förändringar som är viktigast att göra och som ger mest. Skapa förståelse för hur mycket var och en själv kan göra för att må bättre och få ut mer av livet. Cirkelns fokus är kost, träning och fysisk aktivitet. Kursen är 5 gånger med träffar varannan vecka under våren.

Obs! Detta är ingen terapi utan en samtalscirkel med gemensamt mål att genomföra personliga små förändringar som i längden kan få stor effekt på hälsa och livskvalité. Cirkelns röda tråd är att små förändringar som blir av kan betyda mycket jämfört med stora förändringar som aldrig blir av.

Ledare

Susanne Berggren är utbildad hälsocoach, personlig tränare och kostrådgivare. Susanne vill inspirera människor till att skapa bästa tänkbara hälsa och välmående utifrån egna förutsättningar och mål.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Material

Ingår i deltagaravgiften.

Tillgänglighet

Våra lokaler är tillgänglighetsanpassade.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 146325

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.