Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Hållbarhetswebinarier-Förundran med Stefan Edman, Anmälan är stängd

Förundran med Stefan Edman

Datum

1 februari 2022

Dag

Tisdag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Trots allt finns framtidshopp mitt i oron för vår värld och vårt klimat. Vi har alla ett ansvar att förvalta och lämna över skapelsen från dem som gått före oss till dem som kommer efter, och vi tror på och arbetar för att påverka miljöutvecklingen i en hållbar riktning.

”Här, i förundran och vördnad börjar vandringen mot jordens räddning”, skrev Anna Karin Hammar i Kyrkan tidning om Stefan Edmans och fotografen Tore Hagmans nya bok ”Förundran. Natur som ger livslust”. Om detta högaktuella tema handlar Stefans bildföreläsning, med möjlighet till samtal. Förundran med Stefan Edman är det andra av fyra seminarier

Information

Svenska kyrkan, Sensus studieförbund och Naturskyddsföreningen bjuder in till en serie på fyra seminarier i vår. Föreläsarna delar med sig av kunskap och erfarenhet inom var sitt expertområde. Efter varje föreläsning samtalar vi i mindre grupper och sedan summeras kvällen tillsammans med föreläsaren.

Seminarierna pågår i ungefär en och en halv timme. Vi kommer att använda oss av det digitala verktyget Zoom och en länk kommer att skickas ut till alla som anmäler sig.

Pris

Kostnadsfritt

Tid och Plats

Tid: 1 februari kl19.00-20.30 Plats: Digitalt via zoom Anmälan senast 31 januari

Arrangemangsnummer: 808764

I samarbete med