Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Hållbar folkbildningsvecka: Min förening

Välkommen till en kväll med Ammarnäs Berättare och Kulturguider i samarbete med Bertjaure gård och Sensus studieförbund där Sensus leder oss i samtal om föreningsutveckling kopplat till agendamål 2030.

Datum

Aktiviteten är påbörjad

Dag

Måndag

Tid

Kl 18:30 - 20:00

Pris

Kostnadsfritt

Det är ett tillfälle för oss att diskutera, utbyta idéer och utveckla strategier för att göra våra föreningar starkare, mer inkluderande och mer effektiva i att bidra till de globala målen. Oavsett om du är engagerad i föreningsverksamhet eller har ett intresse för hållbar utveckling är du välkommen att delta i samtalet.

Delta digitalt eller på Kärlekens Träskloge 
Vi bjuder vi in till samtal  i digitalt och hybrid format. För dem som föredrar en mer traditionell samlingspunkt finns det möjlighet att delta på plats från Kärlekens Tröskloge.

Hållbar folkbildningsvecka
Det här arrangemanget är en del av Sensus hållbara folkbildningsvecka. Ett nationellt initiativ för att uppmärksamma det arbete som vi och våra samarbetsparter gör inom ramen för de globala hållbarhetsmålen, Agenda 2030. Veckorna innehåller både digitala och fysiska arrangemang som är öppna för alla.
Se hela programmet här.

Arrangemangsnummer: 105932

Medverkande

Helen Hugosson Strandemo

Kontaktperson

Kontor