Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans / på plats

Hållbar folkbildningsvecka: Daniel Skog om att uppleva Sverige hållbart

Välkommen till en lunchföreläsning där Daniel Skog från Svenska Turistföreningen berättar om hur vi kan upptäcka mer av Sverige på ett hållbart sätt. Föreläsningen är en del av Sensus satsning "Hållbar folkbildningsvecka" och Daniel tipsar oss om generella klimatsmarta tips såväl som sina egna favoriter.

Datum

15 november 2023

Dag

Onsdag

Tid

Kl 12:00 - 12:50

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Tema: upptäck Sverige hållbart

Daniel Skog från Svenska Turistföreningen ger tips på hur vi kan uppleva Sveriges fantastiska natur på ett klimatsnålt sätt. Vi får exempel på storslagna vandringar i Sverige som går att nå med kollektivtrafik och dessutom några personliga favoriter från Daniel.

Agenda 2030:
Denna föreläsning kopplas till mål 3 - god hälsa och välbefinnande, 12 - hållbar konsumtion produktion och 13 - bekämpa klimatförändringarna i Agenda 2030. 

Hållbar folkbildningsvecka:
Det här arrangemanget är en del av Sensus hållbara folkbildningsvecka. Ett nationellt initiativ för att uppmärksamma det arbete som vi och våra samarbetsparter gör inom ramen för de globala hållbarhetsmålen, Agenda 2030. Veckorna innehåller både digitala och fysiska arrangemang som är öppna för alla.

Se hela programmet här.

Arrangemangsnummer: 602568

I samarbete med

Kontaktperson