VÄXJÖ

Persiska för nybrjare

Persiska, ett språk för dig?

Startdatum

18 september 2019

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Omfattning

8 tillfällen, 16 studietimmar

Pris

599 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vi är fler och fler som idag möter det persiska språket hemma i Sverige. Då du kan börja i persiska grundkurser i standardarabiska för dig som är helt nybörjare. Redan från första början får du lära dig språket på ett kommunikativt sätt. vilket gör att du redan efter en kort tids studier kan förstå och göra dig förstådd i enklare situationer, Vi fokuserar på muntlig kommunikation och att via omväxlande övningar lära oss vanliga ord och fraser. Känner du så här tycker jag du ska anmäla dig till vår cirkel i persiska för nybörjare.

Vår ledare har persiska som modersmål och talar även bra svenska.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Material

Vi tar fram det material som du behöver

Plats

Ledare

Ledarens kompetens och annat viktigt vi vill framhålla om ledaren. Om info ej skrivits i EPI direkt, då kopplas ledarnamnet med det som skrivits i EPI. Obs! Namnet på båda ställena måste stämma överens.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med

Arrangemangsnummer: 51028

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.