Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

VÄXJÖ

Arabiska fortsättning

Arabiska, ett språk för dig?

Startdatum

7 juni 2020

Veckodagar

Onsdag, torsdag

Tid

Kl 13:00 - 15:15

Omfattning

8 tillfällen, 16 studietimmar

Lokal/rum

Sensus växjö

Pris

599 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vill du lära dig prata arabiska behöver du lära dig en i standardarabiska. Arabiska är en av de populäraste talformerna, mycket tack vare musik och underhållningsprogram på tv. Med kursen klarar du dig i hela Mellanöstern. Vi fokuserar på muntlig kommunikation och att via omväxlande övningar lära oss vanliga ord och fraser.

Vår ledare har arabiska som modersmål men har bott många år i Sverige och talar även flytande svenska.

Förkunskaper

Du har läst arabiska för nybörjare kurs eller har motsvarande kunskaper.

Material

Vi tar fram det material som du behöver

Plats

Ledare

Ledarens kompetens och annat viktigt vi vill framhålla om ledaren. Om info ej skrivits i EPI direkt, då kopplas ledarnamnet med det som skrivits i EPI. Obs! Namnet på båda ställena måste stämma överens.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med

Arrangemangsnummer: 51027

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.