Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

STOCKHOLM

Grundläggande kassörutbildning

Simon Schönning, redovisningsekonom och kassör i Bandhagens scoutkår lär ut om grunderna i bokföring för föreningar.

Startdatum

16 september 2020

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 22:00

Omfattning

1 tillfälle, 4 studietimmar

Lokal/rum

301

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll

Tillsammans går vi igenom grunderna för föreningsekonomi- bokföring, redovisning och ansvar.. OBS! Begränsat antal platser: 10 platser i Sensus lokaler och 10 platser digitalt. Utbildningstillfället riktar sig till Sensus medlemsorganisationer och samverkansparter.

Plats

Medborgarhuset - Medborgarplatsen och på den digitala lärplattformen Zoom via datorn, meddela vid anmälan om du önskar delta digitalt så skickar vi länk till din e-postadress i bekräftelse på din anmälan.

Arrangemangsnummer: 435078

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.