Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Grundkurs i Mindfulness

Välkommen till denna kurs som ger dig grunderna i Mindfulness. Under åtta onsdagskvällar med start 20 september får du lära dig grunderna i mindfulness och öva i grupp för att lära dig verktyg för att bli mer närvarande i vardagen.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Omfattning

8 tillfällen, 16 studietimmar

Pris

1910 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Mindfulness är en metod och ett förhållningssätt som syftar till att få oss att leva mer i stunden. Vi lever idag i ett samhälle och en värld där allt går i ett väldigt högt tempo och distraktionerna är oändliga. Många av oss hinner inte reflektera över det vi är med om i vardagen, utan vi bara flyter med i den flod som är livet.
På svenska brukar Mindfulness översättas med Medveten närvaro och det bygger på att vi utvecklar vår uppmärksamhet, medvetenhet och medkänsla. Genom att vi övar oss i att vara mer här och nu i varje ögonblick utan filter och utan att vi bedömer det vi ser, hör och upplever kan vi få ut mer av varje stund.
Mindfulness är en metod som bland annat kan hjälpa vid stress, depression, oro och smärta. Den hjälper dig att komma mer i kontakt med dig själv, vilket kan innebära att du får bättre koll på hur du mår och vad du behöver.


Kursupplägg:
Under 8 veckor får du lära dig grunderna i mindfulness och öva dig i grupp för att lära dig verktyg till att bli mer närvarande i vardagen.
Varje tillfälle varvas med fakta, övningar och mycket dialog och delade upplevelser kring det vi gör.

Kursen har plats för 6-8 deltagare.

Ledare är Marika Wettervik, utbildad instruktör i Mindfulness.

Arrangemangsnummer: 604526

Kontaktperson

Kontor