Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

STALLARHOLMEN

Grundkurs i Godly Play ht-20

Godly Play kan ses både som metod och som förhållningssätt, som andlig vägledning och som en möjlighet att få en levande relation till Bibelns berättelser. Under kursen arbetar vi med Godly Plays grunder och förhållningssätt, vi får möta många berättelser och övar också på att kunna berätta själva.

Startdatum

24 augusti 2020

Veckodagar

Måndag, tisdag, onsdag

Tid

Kl 9:00 - 15:00

Omfattning

3 tillfällen, 22 studietimmar

Pris

4900 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Tid: 24-26 augusti 2020 med start ca 09.00 måndag morgon. Vi håller på till kl 19.30de två första dagarna och till ca kl 15.00 den sista dagen.

Start och sluttider beror på anslutningar och vi återkommer med exakta tider när sommartidtabell kommunicerats.

Plats: Stallarholmens församlingshem, Ytterselövägen 8, Stallarholmen.

Stallarholmen ligger på Selaön utanför Strängnäs / Mariefred, en dryg timme från Stockholm. Du kommer lätt dit med bil, tåg eller buss.

Pris: 4900:- / person

Måltider samt de tre böckerna med berättelser ingår i kursen. Boende finns i dubbelrum på Östa gård för 1050 kr/ två nätter per person ( inkl lakan o frukost). Bokning av rum görs i kursanmälan, ange också vem du vill dela rum med.

Maxantal: 10 personer

Kursledare: Evelina Forsberg Svensson och Lena Åkesson

Arrangemangsnummer: 318121

Ledare

Lena Granlund Åkesson

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.