Distans

Grekiska fortsättning - distanskurs

Välkommen till en fortsättningskurs i grekiska!

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Omfattning

8 tillfällen, 16 studietimmar

Plats

På distans

Pris

650 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Målet för er som kommer delta i denna kursen att fördjupa era kunskaper i det grekiska språket. Beroende på deltagarnas önskemål och syfte med kursen kan fokus läggas mer på fraser och situationer för resan eller vardagen.

Cirkeln ges på torsdagar kl. 18:00 - 19:30 och startar vid tillräckligt full grupp via Zoom. Länk och instruktioner skickas ut minst 10 dagar innan kursstart.

Förkunskaper

Grundläggande kunskap i det grekiska språket; uttal och alfabet.

Material

Nygrekiska 1 används som kursbok och denna går att låna på bibliotek eller köpa.

Plats

Vi arbetar med Zoom, ett klassrum på internet där deltagare kan både se och höra varandra. Dator med internetuppkoppling samt fungerande kamera och mikrofon är viktigt.

Ledare

Marilena Kotsiadou kommer från Grekland och är utbildad pedagog och psykolog som i Sverige vill studera kriminologi. Hon brinner för att dela med sig av det grekiska språket samt kulturen.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med

Arrangemangsnummer: 55303

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.