Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Distans

Grekiska för nybörjare - distanskurs

Välkommen till en nybörjarkurs i grekiska!

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 17:30 - 19:00

Omfattning

5 tillfällen, 10 studietimmar

Plats

På distans

Pris

600 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Målet för er som kommer delta i denna kursen att ni ska kunna förstå ord och enklare fraser, samt att kunna kommunicera i enkla sammanhang. Beroende på deltagarnas önskemål och syfte med kursen kan fokus läggas mer på fraser och situationer för resan eller vardagen.

Efter kursen kommer ni kunna samtala i en mängd vardagssituationer på det grekiska språket.

Cirkeln ges på tisdagar kl. 17.30-19.00 och startar vid tillräckligt full grupp via Zoom. Länk och instruktioner skickas ut minst 10 dagar innan kursstart.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Material

Nygrekiska 1 används som kursbok och denna går att låna på bibliotek eller köpa.

Plats

Vi arbetar med Zoom, ett klassrum på internet där deltagare kan både se och höra varandra. Dator med internetuppkoppling samt fungerande kamera och mikrofon är viktigt.

Ledare

Marilena Kotsiadou kommer från Grekland och är utbildad pedagog och psykolog som i Sverige vill studera kriminologi. Hon brinner för att dela med sig av det grekiska språket samt kulturen.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med

Arrangemangsnummer: 53843

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.