FALKENBERG

Gravidyoga - Yoga Shala

Gravidyoga är yoga utifrån MediYoga och är helt anpassad efter graviditeten. Mycket händer i våra kroppar när ett nytt liv växer inom oss. Vi arbetar med att stärka våra kroppar med lugna dynamiska rörelser tillsammans med andning.

Startdatum

6 november 2019

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 17:15 - 18:45

Omfattning

6 tillfällen, 12 studietimmar

Pris

1080 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Yogan kan bli ett värdefullt redskap under graviditeten då många stora förändringar sker både i kroppen och själen. Medvetna mjuka dynamiska rörelser som stärker och sträcker ut kroppen tillsammans med medveten djupandning som lugnar ner vårt nervsystem, hormonsystem och ökar cirkulationen i kroppen ger oss ökad kroppskännedom och vi lär oss att lyssna på kroppens behov utan krav eller förväntningar.

Det långa djupa andetaget, medveten träning, mjuka och effektiva yogarörelser, fokusövningar, uthållighetsträning, bäckenbottenträning och meditation är ett axplock av vad kursen innehåller. Djupavslappning lär oss att släppa spänningar och oro och då blir det lättare att acceptera alla förändringar samt ge plats för tillit till vår kropp.

Din stund på mattan är ett tillfälle att bara få vara tillsammans med barnet och uppleva hur det är just nu i din graviditet. I gruppen kan vi dela tankar och känslor om hur vi har det och kan stödja varandra i denna fantastiska och stora process som det är att bära på ett liv.

Att praktisera yoga ger oss redskap och förbereder oss inför förlossningen och för tiden efter. Att vara närvarande och fokuserad i fysiskt utmanande stunder.

Under djupavslappningen får du även vila till gonggongens läkande vibrationer. Vi avslutar med en liten testund.

Träning i lugn och stressfri miljö på Yoga Shala Falkenberg, mitt i centrum.

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt.

Epassi gäller inte hos Sensus. Kontakta ledaren direkt för användning av friskvårdsbidraget.

Uppehåll vecka 44.

Arrangemangsnummer: 179597

Ledare

Charlotta Bjarneborg

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.