Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Foto: Mattias Wahlgren

Distans

Gotlands kyrkvecka 2020 Kyrkliga skavsår

Tillsammans med Erik Gyll och Frida Ohlsson Sandahl prövas olika hattar för en normkritisk och inkluderade kyrka.

Datum

9 september 2020

Dag

Onsdag

Tid

Kl 9:00 - 11:30

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Innehåll

Frida och Erik är årets förnyare i Svenska kyrkan 2019 för sitt arbete med podden ”Behåll hatten på” samt processmodellen Regnbågsnyckeln. Syftet är att alla människor ska känna sig välkomna i Svenska kyrkan. Genom deras nydanande arbete och teologisk reflektion samt valet av arena för kommunikation, bidrar de till normkritik och frågor om identitet och makt. Regnbågsnyckeln med tillhörande hbtq-märkning erbjuds nu samtliga församlingar i Svenska kyrkan.

Arrangemangsnummer: 315668

Medverkande

Erik Gyll

Frida Olsson Sandahl

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.