Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Gospelfest Helsingborg

Gospelfest är tillbaka! Årets tema är "The Power of One" Äntligen kan vi samlas med sångare från hela södra Sverige tillsammans med musiker och amerikanska gäster. Missa inte denna unika möjlighet att prova eller fördjupa dig i gospel.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Söndag

Tid

Kl 13:00 - 21:30

Omfattning

1 tillfälle, 8 studietimmar

Plats

Helsingborg

Pris

390 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Kör - enskild. Van - ovan. Alla är välkomna!

Gospelmusikens historia innehåller både mycket kamp och mycket glädje. "Good news in bad times". Efter nästan två år med distans känns det fantastiskt roligt att få träffas tillsammans igen, sångare och musiker från hela Skåne och amerikanska gäster som Diane ”Dr Dee” White-Clayton från Los Angeles och Aaron Marcellus från New York. Diane och Aaron, som har en bakgrund i dansgruppen STOMP kommer att värma upp våra rostiga röster och rörelser och dela med sig av sin långa erfarenhet av den gemensamma sångens unika möjlighet att skapa enhet och delaktighet i en tid av ensamhet och polarisering.

Missa inte denna unika möjlighet att prova eller fördjupa dig i gospel. Kör - enskild. Van - ovan. Alla är välkomna!

Dagsschema Dagen börjar med övning för storkören mellan kl. 13.30 och 18.15. Efter egen kvällsmat avslutas dagen med konsert kl. 19.30. Som sångare väljer du att vara med en av dagarna, lördag eller söndag. Som körledare är du välkommen att starta lördagen den 22 januari med en körledarworkshop kl. 10-12. Anmäl dig här

Anmälan kör (minst 10 sångare) För att garanteras plats fyll i formuläret så snart som möjligt eller maila körens namn, kontaktperson och ungefärligt antal sångare till info@soulfulmusic.se (Begränsat antal platser). Anmälningsavgiften 350:- per sångare betalas till Soulful Music PG 158 98 28-1 senast 26 november samtidigt som ni via mail bekräftar exakt antal sångare. Därefter skickas samtliga noter och stäm-cd/stämfil till körledaren för instudering.

Anmälan enskild Anmäl dig via Sensus. För Malmö den 22 januari https://www.sensus.se/kurser-och-evenemang/gospelfest-europaporten-322151/ eller Helsingborg den 23 januari https://www.sensus.se/kurser-och-evenemang/gospelfest-helsingborg-322152/

Därefter får du via post / mail en faktura på anmälningsavgiften 390:-. Noter och stämfiler ingår i priset och skickas i början av december då vi har fått din inbetalning.

Förberedelse För att kunna få ut mesta möjliga av dagen är det viktigt att du som sångare kommer väl förberedd så att vi kan fokusera på att jobba med dynamik och uttryck. Vi kommer att sjunga ca 7 sånger som du får noter och stämfiler på i förväg.

Publikbiljetter Biljetter till släkt och vänner som vill vara med och lyssna istället för att sjunga kommer att släppas 1 december. Det är vi som tillsammans fyller konserterna med publik! Läs mer här

Vill du vara med? Som enskild sångare anmäler du dig här. OBS! Glöm ej att lägga till annan betalare om du inte ska betala avgiften själv..

Arrangemangsnummer: 322152

Ledare

Jonas Engström

Kontaktperson