STOCKHOLM

Gör skillnad! Globala hållbarhetsmålen

Globala målen är den mest ambitiösa agendan för hållbar utveckling som världens länder någonsin antagit för att uppnå fyra saker till år 2030: Att avskaffa extrem fattigdom, minska ojämlikheter och orättvisor i världen, främja fred och rättvisa och att lösa klimatkrisen. Men hur ska vi lyckas med det? Och vad kan jag göra? Det ska vi tillsammans svara på den här kvällen.

Datum

12 mars 2020

Dag

Torsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Lokal/rum

Sal t1

Pris

Kostnadsfritt

Upplägg.

Vi går igenom vilka Globala målen är och reflekterar kring vad vi vet, och vad var och en av oss kan göra! Vi varvar teori med praktiska övningar och erfarenheter!

Datum och tid.

12 mars 2020 kl. 18.00-20.00

Vi bjuder på kaffe/te och smörgås i samband med workshopen!

Tillgänglighet

Våra lokaler är tillgänglighetsanpassade. Anmäl behov av hörselslinga eller teckenspråkstolk vid anmälan. Mer information om vad som händer för dig som är ledare hittar du här.

Varmt välkommen!

Arrangemangsnummer: 312064

Medverkande

Erika Pihl

Erika Pihl är verksamhetsutvecklare med fokus på hållbarhet och idealitet hos Sensus i Stockholm.

Vid utbildningarna Ledarutveckling grund:
Under kurstillfällena för "Ledare grund" kommer vi reflektera kring Sensus syn på bildning, pedagogik och samspelet mellan ledare och grupp. Vi kommer även väva in begreppet hållbart ledarskap- hur det påverkar dig som ledare och gruppens utveckling.

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.