Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

ÖRSJÖ

Gör din egen bivaxduk

Många vill komma bort från användandet av plast i hemmen och att istället använda en bivaxduk att slå in mat eller täcka skålar med är ett miljövänligt och hållbart alternativ!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Söndag

Tid

Kl 13:00 - 16:00

Omfattning

1 tillfälle, 3 studietimmar

Lokal/rum

Gillestugan

Pris

200 kr

Antal platser kvar

Fullt – men du kan anmäla dig som reserv

Endera tar du med eget tyg som du tycker om, t.ex. gamla lakan eller annat tunt tyg som du vill återanvända, eller så använder du något av det som finns på plats. Det kommer finnas möjlighet att använda sig av flera tekniker; ugn eller strykjärn. Beroende på hur stora dukar du väljer at göra kan du komma hem med 1-3 bivaxdukar. Kaffe/te ingår i kursavgiften.

Bivaxdukarna går att använda länge, men ska inte användas till rått kött eller fisk.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med

Arrangemangsnummer: 103891

Ledare

Peter Silkelock

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.