Distans

Godly Play - digital årskonferens

Berättelsen fortsätter... Bibelns berättelser är en värld att gå in i. Samtidigt får berättelserna följa med in i den värld där vi lever, till exempel när vi i en Godly Play-stund får frågan: ”Jag undrar om du finns i den här berättelsen?”

Startdatum

19 mars 2021

Veckodag

Fredag

Tid

Kl 8:30 - 15:30

Omfattning

1 tillfälle, 10 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

I den nya barnbibeln Barnens bästa bibel har biskop Sören Dalevi och illustratören Marcus-Gunnar Petterson gjort bibelberättelserna levande, bland annat genom att olika tider blandas i de detaljrika bilderna. Liksom i arbetet med Godly Play, kan man i Barnens bästa bibel få upptäcka hur saker och symboler hör ihop och pekar på varandra. I bilderna, berättelserna och de infogade psalmerna och bönerna går det hela tiden att upptäcka och undra över nya saker.

Dagens innehåll

Nätverkets årskonferens har denna gång biskop Sören Dalevi som gäst och vi ser fram emot ett spännande samtal om berättelserna som hela tiden fortsätter och får nytt liv tillsammans med honom. Vi får också tillfälle att reflektera över det vi hört och hur det berör eller kan påverka arbetet med Godly Play i församlingen och den tid vi lever i.

Dagen börjar med en Godly Play-berättelse och vi får tillfälle att undra över den i grupper. Dagen inkluderar också nätverkets årsmöte.

Förkunskap

Ingen förkunskap krävs. Om du vill veta mer om Godly Play som metod och är intresserad av en introduktion kryssa i det i anmälan.

Anmälan senast 15 mars

Kontaktperson

Jenny Sjögreen 070-311 40 24 eller jenny.sjogreen@svenskakyrkan.se

Arrangemangsnummer: 319310

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.