Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Distans

Frukostseminarium på Pride: Träna civilkurage.

Lär dig att ingripa mot orättvisor, diskriminering och fobiska uttryck.

Datum

6 augusti 2021

Dag

Fredag

Tid

Kl 10:00 - 11:00

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Innehåll

Tillsammans med utbildade tränare får du:

  • öva och experimentera med olika tekniker i hur en kan ingripa i situationer präglade av maktmissbruk, orättvisa, fobiska uttryck och diskriminering.

  • arbeta med realistiska situationer som ofta uppstår i vardagen t.ex. härskartekniker, homofobiska, rasistiska eller sexistiska uttryck.

  • utveckla en kortare reaktionsförmåga, lär dig bemästra olika typer av tekniker och blir därmed rustad att ingripa i flera olika typer av situationer.

Träning ger färdighet.

Antidiskrimineringsbyrån Stockholm norr är en politiskt fristående antidiskrimineringsbyrå som ger kostnadsfri rådgivning, utbildar och informerar om diskriminering, inkludering och mänskliga rättigheter samt deltar i olika arrangemang för att lyfta frågor kring diskriminering och inkludering. Verksamheten drivs med medel av MUCF.

Arrangör:

Sensus och Antidiskrimineringsbyrån Stockholm Norr

Tränare:

Sara Björk, verksamhetsutvecklare Sensus studieförbund och Antidiskrimineringsbyrån Stockholm Norr samt Annika Heikkinen, verksamhetsledare, Antidiskrimineringsbyrån Stockholm Norr.

Plats:

Vi kommer öppna upp för fysisk närvaro på dessa tillfällen, med max 15 coronasäkrade platser i Sensus lokaler på Medborgarplatsen där det erbjuds frukost.
Vill du vara med fysiskt på plats så besvara frågorna i anmälan. De 15 första som besvarat frågorna får vara med i Sensus lokaler i Medborgarhuset, Medborgarplatsen. Vilka som fått plats meddelas 2 augusti.

Seminarierna ges dock också på distans på den digitala lärplattformen Zoom via datorn, länk kommer till din e-postadress i bekräftelse på din anmälan. För att vara med behöver du dator/smartphone med Internet uppkoppling

Pris:

Kostnadsfritt men anmälan krävs

Kontaktperson