STOCKHOLM

Dramaövningar för alla -verktyg för att bygga trygga grupper

Skådespelaren David Oest kommer till oss och under detta seminarium får vi fördjupa oss i pedagogik och gruppdynamik med drama som verktyg. Seminariet tar sin utgångspunkt i de övningar som finns med i den nyutkomna boken ”Dramaövningar för alla – verktyg för att bygga trygga grupper”. Där har David Oest och kollegan Jonna Ekdahl samlat över 100 övningar med syfte att inspirera till samarbete, trygghet och improvisation. Boken vill slå fast att dramaövningar inte bara handlar om teater- de handlar om hela livet. Genom lekfulla övningar kan vi skapa trygghet och tillit i en grupp och låta deltagarna öva koncentrationsförmåga, samarbete och förmågan att bekräfta varandra.

Datum

10 mars 2020

Dag

Tisdag

Tid

Kl 8:30 - 11:00

Lokal/rum

Sal t1

Pris

Kostnadsfritt

Medverkande: David Oest är utbildad på Teater- och Operahögskolan i Göteborg och på The Lee Strasberg Theatre Institute i New York och arbetar just nu som verksamhetsutvecklare på Sensus i Göteborg. Han har även arbetat som dramapedagog i Annedal församling och som skolkyrkokonsultent på Göteborgs stift.

Tillgänglighet

Våra lokaler är tillgänglighetsanpassade. Anmäl behov av hörselslinga eller tolk vid anmälan.

Praktiska uppgifter

Datum: 10/3, Tid: 08:30 - 11:00

08:30 - 9:00 Frukost/Mingel

9:00 - 10:00 Föredrag med David Oest

10:00 - 11:00 Workshop, vi samtalar och reflekterar kring församlingspedagogens roll.

Plats: Sensus studieförbund, Torkel Knutssonsgatan 39. (T-bana Mariatorget)

Kostnad: Gratis

Först till kvarn gäller.

Arrangemangsnummer: 314410

Medverkande

David Oest

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.