Distans

Frisk & Fri delar med sig av sina egna erfarenheter av ätstörningar och informerar om föreningen

Vi har inget kommersiellt syfte, vi vill bara fylla det behov som vi själva hade och som vi i vissa fall saknade när vi behövde det som mest.

Datum

13 april 2021

Dag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Innehåll

Frisk & Fri – Riksföreningen mot ätstörningar är en ideell förening som startade redan 1983 i Stockholm och blev riksförening 2003 med stöd av Allmänna Arvsfonden. Den 13:e april bjuder Fredrika och Andrea in till en föreläsning där de delar med sig av sina egna erfarenhet av ätstörningar samt informerar om föreningens stödverksamhet. Föreläsningen kommer ske digitalt via Zoom. De flesta som arbetar eller engagerar sig i föreningen har själva haft eller känt någon med ätstörningar. Frisk & Fri har inget kommersiellt syfte, utan vill bara fylla det behov som de själva hade och som de i vissa fall saknade när de behövde det som mest.

Idag finns Frisk & Fri runtom i hela landet och syftar till att finnas överallt där det finns behov av stöd för de som är drabbade av ätstörningar och deras närstående. Vårt syfte och verksamhet bygger på att sprida information och genomföra aktiviteter för att: stödja personer med ätstörningar och deras närstående, arbeta förebyggande inom området, och påverka för bättre vård. Varmt välkommen den 13:e april!

Här kan du läsa mer om föreningen Frisk & Fri https://www.friskfri.se/ Föreläsningen är gratis, men om du uteblir utan att meddela Sensus blir du debiterad en administrativ kostnad.

Anmälningslänk:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMufuyupz4vGNQWeyk0sqvbGJDeKM4SemLw

Arrangemangsnummer: 319019

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.