Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

STOCKHOLM

Fredsevent på Medborgarplatsen

Den internationella veckan för interreligiös harmoni, WIHW, firas första veckan i februari varje år. Målet för veckan är att uppmuntra alla människor till interreligiös växelverkan i god anda och med respekt för vars och ens tradition och livsåskådning.

Datum

4 februari 2023

Dag

Lördag

Tid

Kl 14:00 - 17:00

Plats

Medborgarplatsen Torget

Medborgarplatsen 2-4 11826 STOCKHOLM

Pris

Kostnadsfritt

Varmt välkommen att delta i Sensus och Sveriges interreligiösa råds fredsevent för att uppmärksamma FN:s interreligiösa harmonivecka.

Helena Rojas, strateg för mänskliga rättigheter i Botkyrka kommun är inbjuden att föreläsa, Tina Sundström Engelhardt håller i en workshop och därefter blir det tillfälle att skapa fredsbudskap på ljus som sedan kommer att användas i den avslutande ljusmanifestationen som hålls utomhus på Medborgarplatsen.

Program: 14.00 – 15.30 – Välkomsthälsning – Föreläsning av Helena Rojas, MR-strateg på Botkyrka kommun. – Workshop med Tina Sundström Engelhart från Guds hus i Fisksätra. 15.40 – 16.00 Varm blåbärssoppa serveras. 16.00 – 16.45 Ljusmanifestation på Medborgarplatsen med korta tal av medlemmar i Sveriges interreligiösa råd.

Sensus i samarbete med Sveriges Interreligiösa Råd.

WorldInterfaithHarmonyWeek #WIHW2023 #Sensusmedis

Arrangemangsnummer: 300478