Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

STOCKHOLM

Fransk kör – KreAcoeurjoie

Fransk kör för vuxna och barn. I KreAcoeurjoie, utforskar du din röst, franska språket och kreativitet tillsammans med kursledaren Katerina Roussou.

Startdatum

Vår 2020

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Omfattning

18 tillfällen, 36 studietimmar

Lokal/rum

Sal t20

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Innehåll

KreAcoeurjoie är en fransk kör och musikworkshop för vuxna och barn från 6år. Tillsammans med kursledaren Katerina Roussou utforskar du din röst, franska språket och din kreativitet.

Dag & tid

Tisdagar: Start 15 september. Det går bra att börja efter kursstart. – Kl.18:00-18:30, ”Knytis” fika med de som vill. – Kl.18.30-20:15, repetition.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs förutom en vilja att lära sig det franska språket och musik. Prova på 150 kr

Deltagare

Kursen är öppen för alla åldrar, från 6 år. Barn mellan 6-10 år bör åtföljas av en äldre familjemedlem.

Kursen startar vid minst 5 anmälda deltagare.

Klädsel

Kläder som är mjuka, följsamma och tillåter rörelse rekommenderas.

Avgift 1445 - 4250 kr

Vi vill att så många som möjligt ska ha möjlighet att delta i KreAcoeurjoie och har därför en glidande skala för deltagaravgiften. Du bestämmer själv hur mycket du betalar inom givna ramar. Efter prova på-gången anger du hur mycket du har möjlighet att betala och faktura kommer från Sensus. Tanken med glidande skala är att de som kan betalar lite mer för att de som inte kan betala lika mycket ska kunna betala lite mindre. Även avbetalning går bra, uppge det vid din anmälan eller till ledaren.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 903190

Ledare

Katerina Sapfo Roussou

Elsa Gelas

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.