STOCKHOLM

Fransk kör – KreAcoeurjoie

Fransk kör för vuxna och barn. I KreAcoeurjoie, utforskar du din röst, franska språket och kreativitet tillsammans med kursledaren Katerina Roussou.

Startdatum

Vår 2020

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Omfattning

18 tillfällen, 36 studietimmar

Lokal/rum

Sal t20

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Innehåll

KreAcoeurjoie är en fransk kör och musikworkshop för vuxna och barn från 6år. Tillsammans med kursledaren Katerina Roussou utforskar du din röst, franska spåket och din kreativitet.

Dag & tid

Onsdagar: Start 22 januari. Det går bra att börja efter kursstart. – Kl.18:00-18:30, ”Knytis” fika med de som vill. – Kl.18.30-20:00, repetition.

Uppehåll: 12/2, 11/3, 1/4 och 8/4.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs förutom en vilja att lära sig det franska språket och musik. Prova på 150 kr

Deltagare

Kursen är öppen för alla åldrar, från 6 år. Barn mellan 6-10 år bör åtföljas av en äldre familjemedlem.

Kursen startar vid minst 5 anmälda deltagare.

Klädsel

Kläder som är mjuka, följsamma och tillåter rörelse rekommenderas.

Avgift 1445 - 4250 kr

Vi vill att så många som möjligt ska ha möjlighet att delta i KreAcoeurjoie och har därför en glidande skala för deltagaravgiften. Du bestämmer själv hur mycket du betalar inom givna ramar. Efter prova på-gången anger du hur mycket du har möjlighet att betala och faktura kommer från Sensus. Tanken med glidande skala är att de som kan betalar lite mer för att de som inte kan betala lika mycket ska kunna betala lite mindre. Även avbetalning går bra, uppge det vid din anmälan eller till ledaren.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 903190

Ledare

Katerina Sapfo Roussou

Katerina Roussou är en grekisk-kanadensisk operasångerska samt sångpedagog, utbildad vid Atens Musikkonservatorium, Royal Academy of Music i London och Univerza v Ljubljani i Slovenien. På operascener har hon sjungit både som solist och korist, samt sjungit solo partier i verk med orkestrar i produktioner i Grekland, Sverige, Tyskland och Frankrike. Som sångpedagog undervisar hon alla åldrar och i olika sammanhang från privata lektioner till kör verksamhet för barn eller vuxna.

Elsa Gelas

Elsa är utbildad musikpedagog i Frankrike. Hon har studerat körledning för barn och vuxna men haft huvudsakligt fokus på att skapa musikprojekt med barn och ungdomar i skolor. Elsas huvudinstrument är klarinett och hon är aktiv i flera amatörorkestrar i Stockholm.

Kontakta gärna Elsa om du vill ha mer information.
Mail elsa@larekreation.se
Telefon 072-256 15 21

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.