Distans

Fortsättningskurs i engelska - digitalt och dagtid

Är du lite ringrostig och vill uppdatera dina kunskaper i engelska? I denna kurs börjar vi med skolengelskan och går vidare utifrån gruppens behov, materialet tillhandahålls helt av Sensus.

Startdatum

18 september 2023

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 15:00 - 17:15

Omfattning

11 tillfällen, 16 studietimmar

Plats

På distans

Pris

680 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Kursen har som syfte att gå igenom grammatik, läsförståelse och tal och uttryck som kan vara till nytta i arbetslivet. Vi träffas tisdagar samma tid.

Mål

Efter kursen har du lärt dig ord, uttryck och formuleringar som passar när du talar i telefon, skriver e-post eller brev och deltar i möten samt hur du tar emot besökare och hur du presenterar en idé eller en produkt på engelska.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:

  • Utöka ordförråd att använda på jobbet
  • Grammatik för att göra dig förstådd
  • Läsa artiklar och texter
  • Tilltal och struktur i e-post och brev
  • Telefonfraser och småprat
  • Rätta till din Swenglish och hitta bättre uttryck

Kursupplägg

Undervisningen sker huvudsakligen på engelska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Kursen ges måndagar under 8 veckor.

Kursmaterial

Eventuellt kursmaterial tillhandahålls av Sensus.

Vår ledare

Lena Bergstrand har drivit en egen skola i Spanien under 28 år där hon undervisat i engelska på alla nivåer. Nu är hon tillbaka i Sverige och håller kurser i både spanska och engelska över Zoom med deltagare längre bort och även fysiskt i Kalmar där hon bor. Hon är en erfaren pedagog som kan anpassa sig till gruppens behov och har många övningar och texter på lager för er.

Arrangemangsnummer: 602232

Kontaktperson