LINKÖPING

Fortsättningskurs i digital musikproduktion HT-20

Den här kursen ger dig möjlighet att lära dig spela in dina och andras låtar med digital musikproduktion!

Startdatum

6 oktober 2020

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 20:15

Omfattning

4 tillfällen, 14 studietimmar

Pris

900 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Att kunna producera och spela in sina egna låtar är att kunna ta kontroll över hela sitt musikskapande. Med relativt små medel skapas idag några av världens största hits i sovrum, vardagsrum och små hemmastudios. Att lära sig bemästra grunderna inom inspelning och produktion innebär alltså att du kan slutföra din vision och sound för låten du har i ditt huvud.

Innehåll och upplägg

Detta är en fortsättningskurs på fyra tillfällen som ytterligare ger dig kunskap i digital musikproduktion. Det är ett krav att du gått grundkursen för att anmäla dig till denna kurs.

Ledare är Anton Nessvi som är en producent, låtskrivare och artist med både eget soloprojekt och bandet Pilotsonen. Under åren har han haft flera låtar spelade på P3 och P4 och är utbildad musikproducent på Kulturama och Liljeholmens folkhögskola. Sedan 2017 driver han Låghus Studio i Linköping. Han var även nominerad till "årets nykomling" på Manifestgalan våren 2018, och flera av hans låtar har hamnat på Spotifylistor så som New Music Friday.

Kursen består av 3 stycken 2-timmarspass och avslutas med ett 4-timmarspass. Slutmålet är att deltagarna själva med kursledarens hjälp kommer skapa en egen produktion. Det finns inget krav på att du ska ta med en egen dator, men den som vill får gärna göra detta. Vi kommer att använda programmet Logic Pro X. Det går även att arbeta i ett annat musikproduktionsprogram. Under hela kursens gång har deltagarna tillgång till egen tid i en prod.studio. Minsta antalet deltagare för kursstart är 5 och maxantal är 12

Datum

6/10, 13/10, 20/10 och 27/10

Pris

900 kr Ingår även egen tid i Sensus prod studios under kursens gång.

Tillgänglighet/Plats

Våra lokaler är tillgänglighetsanpassade. Vi har Covid19-anpassat lokalerna och kursen genomförs i en större lokal med mer utrymme.

Rabatt

Sensus samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser.

Övrig information

För mer info, kontakta Alexander Vibeck tel 0704624822 alexander.vibeck@sensus.se

Arrangemangsnummer: 54790

Ledare

Anton Nessvi

Kontaktperson

Kontor

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.