Distans

Fortsätt din berättelse på nätet i vår

Har du lust att låta tankar och penna flöda vidare i vår?

Startdatum

1 februari 2021

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 18:00 - 21:00

Omfattning

14 tillfällen, 36 studietimmar

Plats

På distans

Pris

2400 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Har du en berättelse på gång? Här får du under våren en möjlighet att fortsätta, leta, hitta, förmedla mera av din berättelsemed stöd av andra skrivare och du får små uppgifter att fundera över och kanske knuffa dig vidar.

Den nätbaserade skrivarcirkeln är ett utmärkt tillfälle för dig att integrera ditt skrivande i din vardag eftersom du kan skriva var och när du vill - på bussen, i skogen, på en parkbänk, vid köksbordet, i sängen, ja varhelst skrivlusten rinner till. Här hittar du ett skyddat rum där du kan (åter)upptäcka din kreativitet och hitta nya vägar i ditt skrivande. Där får du också inspiration av andras texter och ny motivation och skrivglädje och kanske börjar en lång och produktiv resa här. Du upptäcker inte bara ditt skrivande utan få också nya läs-ögon.

Cirkeln inriktar sig på dig som redan startat en berättelse och vill arbeta vidare på den. det handlar om berättandets hantverk; hur förmedlar man sitt stoff på det sätt som passar det bäst?

Varannan måndag under våren får du tips och input samt lämnar in 2-3 sidor av din berättelse, deadline är måndag två veckor senare och kommentarer till de andras texter på söndagen samma vecka. Varannan vecka är alltså skriv-och vilovecka.

Tid

start 1 februari och sista kommentarer 3 maj. Varannan vecka är inlämnings- och kommentarvecka. Omfattningen är alltså 13 veckor och 6 delar av din berättelse

Plats

Var du än vill sitta med din dator. Du behöver inte passa tider, bara deadlines.

Förkunskaper

Du har kommit igång med ditt skrivande eller behöver få en nystart på det material du har. Det är bra om du varit med i någon nätcirkel tidigare, bäst med mig eller Sabine Neumann som ledare. Vi har en egen "skrivarlya", en plattform i Learnify.

Ledare

Pia Lamberth, litteraturvetare, danslärare, läsare och skrivare med berättandet i fokus.

Anmälan

OBS avanmälan senare än två veckor före kursstart accepteras ej utan läkarintyg

Arrangemangsnummer: 151198

Ledare

Pia Lamberth

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.