UPPSALA

Första hjälpen för alla

Första hjälpen för alla –för att kunna rädda liv! Första hjälpen för alla bygger på enkla metoder för att lära sig grunderna i första hjälpen.

Startdatum

13 februari 2020

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 17:00 - 19:00

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Lokal/rum

.

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Första hjälpen är en livräddande kunskap och en medmänsklig handling. Vi tror att alla kan lära sig enkla första hjälpen-färdigheter som kan göra människor bättre förberedda att hjälpa någon som är sjuk eller skadad.

OBS! Vänligen ange vilken verksamhet du är aktiv/frivillig inom i meddelandefältet vid anmälan!

Övrig information

Sista anmälningsdag den 6 februari

Våra utbildningar är gratis för dig som är aktiv frivillig inom våra verksamheter. Utbildningarna kostar givetvis pengar för t.ex. administration, lokal, material och förtäring. Hör av dig om du får förhinder. Om du inte avanmäler dig fakturerar vi dig 200 kr för vissa omkostnader.

Övrig information

Har ni övriga frågor angående utbildningarna kontakta: Linda Wickström, verksamhetsstöd & utveckling, 072-527 32 30, linda.wickstrom@redcross.se Med våra utbildningar vill vi uppmuntra frivilliga, förtroendevalda och medlemmar i samtliga rödakorskretsar och RKUF i Uppsala att inspireras till lärande och utveckling. Förutom denna utbildning arrangerar vi även föreläsningar och seminarium.

Röda Korset Uppsalas kurser arrangeras i samarbete med Sensus Studieförbund.

Arrangemangsnummer: 317421

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.