Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

GÖTEBORG

Föreställning Rörelsen med Teater Nu

Det börjar när allting har gått fel, igen. Hon har kommit hit för att vänta på någon. Kanske har han trenchcoat, det är orelevant. Det är här hon kommer få sitt nya uppdrag.

Datum

29 januari 2023

Dag

Söndag

Tid

Kl 17:00 - 19:00

Plats

Kulturhuset Oceanen

Stigbergstorget 8 41463 GÖTEBORG

Pris

200 kr

Vi slungas ner i en brant spiral mot det oundvikliga slutet, en väg kantad av hemliga uppdrag, peruker, otaliga värvningar och osanningar. Vi är alla ansvariga för våra handlingar, samtidigt som vi inte vet konsekvenserna av det som sätts i rullning. Vad har hon, som sitter i baren, gjort sig skyldig till? Hon har definitivt agerat, hon får det att röra på sig. Men går det egentligen att klandra henne? Hon gjorde ju i alla fall någonting. Med inspiration av den politiska filosofen Hannah Arendt, spionberättelser och objektsteater har Teater Nu skapat en föreställning där godhet, lycka och arbete sätts under förstoringsglaset.

Baren öppnar 30 min innan föreställningsstart, här finns möjlighet att köpa dryck och enklare måltid/tilltugg. Söndagar endast tilltugg/snacks. Längd inkl. paus ca 120 min. OBS! Åldersgräns: 20 år

Teater- och matpaket 350 kr (exkl. serviceavgift)

Biljetter

Arrangemangsnummer: 500196