GÖTEBORG

Föreställning Lyckoland

Teater Agrell sätter upp: Lyckoland

Datum

6 mars 2020

Dag

Fredag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Pris

120 kr

Lyckoland är en drömplats som utspelar sig inne i Sagas psyke. Det är ett tankelandskap som skildras på liknande sätt som just tankar beter sig. Det är minnen som förvrängs, upplevelser som naglar sig fast och gör sig påminda, ett virrvarr av tankar, känslor och intryck i en själ vars verklighet har blivit för tung för att längre kunna hantera. Hon börjar istället skapa lyckovärldar, en slags fantasivärld där hon möter delar av sig själv och sina tidigare trauman som hon ännu kämpar med att acceptera.

Pjäsen är ett devisingarbete förankrat i genus och hbtq+ men också sex, vänskap, kärlek, svek och dagens teatervärld, såväl som det politiska läget förankrat i både Göteborg och världen i stort.

OBS! Vi vill flagga för att föreställningen tar upp tunga ämnen såsom våld i nära relationer och övergrepp. Skicka gärna ett meddelande om du vill veta mer kring detta innan du bokar din biljett. Rekommenderad ålder från 12 år.

På scen: Thilda Elfström, Madeleine Lindoff, Luna Ayala Villamil och Elin Mattsson Dramatiker: Alice Erzmoneit och Thilda Elfström Regissör: Alice Erzmoneit Scenograf/kostym: Jenny Munter Affisch: Jenny Munter

När? Urpremiär: 5 mars 19.00 6 mars 19.00 7 mars 17.00 14 mars 17.00, eftersamtal om dramatikern Alfhild Agrell

Priser: Studenter, pensionärer och arbetssökande: 60 kr Ordinarie: 120 kr Stödbiljett: 165 kr*

*Stödbiljett är för dig som har vill och har möjlighet att bidra till vår kulturförening Teater Agrell och våra kommande projekt.

https://kulturpunkten.nu/evenemang/lyckoland/?time=15962

Arrangemangsnummer: 803338

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.