Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

LYCKE

Föreställning Glömska med Teater Tofta

Den 4 juli kl. 19.30 blir det urpremiär på Glömska av Göran Parkrud i Magasinet på Tofta Herrgård, i regi av dramatikern själv. Glömska är den tredje och sista delen i den helt fristående trilogin om familjen Mårtensson, som föregåtts av pjäserna Törst (2018) och Vilse (2019).

Datum

7 augusti 2020

Dag

Fredag

Tid

Kl 19:30 - 22:00

Lokal/rum

Magasinet

Pris

450 kr

I Glömska återser vi Jill Ung som mamman Ulla som efter en tids sjukdom beslutar sig för att ställa allt tillrätta genom att fira sin 65-årsdag. Med på kalaset finns bland annat hennes döttrar Cecilia och Tove, men också ungdomskärleken Bo, som Ulla inte träffat på 40 år. Under kalasets gång vecklar historien ut sig, och Ulla tvingas möta saker som hon helst velat glömma. Vad är det vi minns, och varför glömmer vi? Och vem ska ta hand om barnen? Ett närgånget sommardrama om familjen, livsvalen och det vi minns eller inte minns.

Glömska spelas i Magasinet på Tofta Herrgård 4 juli – 15 augusti 2020 Det finns inte så många biljetter i år, för att vi ska kunna hålla avstånd, så vänta inte med att boka!

Med anledning av Covid-19 behöver vi begränsa publikantalet. Detta gör att vi har varit tvungna att höja biljettpriset något. Vi hoppas att ni har förståelse för detta. Det går dessutom för den som har möjlighet och vill stötta oss lite extra genom att köpa en stödbiljett till ett ännu lite högre pris. Tack för ert stöd!

(https://www.nortic.se/dagny/event/27624)

Arrangemangsnummer: 805170

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.