Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Föreställning #8 Quarantän med inbakad Quiz

QuiZadillas är quizens Rolls Royce,

Datum

18 juni 2020

Dag

Torsdag

Tid

Kl 20:00 - 21:30

Pris

Kostnadsfritt

ett mer underhållande alternativ till de sunkiga pubquiz som finns på många av Göteborgs ölhak. QuiZadillas är som en blandning mellan ett filmquiz och en teaterföreställning. Med kluriga frågor,filmscener uppspelade live och ett och annat sångnummer så bjuds det på ett ambitiöst och opretentiöst förfesthäng.I qurantän-versionen av Quizadillas flyttar vi ut på webben och samlar in pengartill välgörenhet varje torsdagkväll. Så titta på Facebook, Youtube eller Twitch på torsdag för ett riktigt roligt och spännande quiz. Det är gratis att delta, menmöjligheten finns att donera pengar till förmån för coronavirusets riskgrupper i Sverige.

Arrangemangsnummer: 804452

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.