STOCKHOLM

Föräldrar med ensamt ansvar - livet, utmaningar och möjligheter

Alla föräldrar möter utmaningar i föräldraskapet. I dagens samhälle är det vanligt att familjestrukturer förändras och ibland blir vi tvungna att vara huvudansvariga vårdnadshavare för våra barn.

Datum

9 februari 2020

Dag

Söndag

Tid

Kl 10:00 - 12:00

Lokal/rum

Sal t1

Pris

Kostnadsfritt

Innehåll

På detta seminarium diskuteras föräldrarnas skyldigheter, begreppet barnets bästa, utmaningarna och möjligheterna i vardagen samt stödinsatser som erbjuds av myndigheter och samhället. Det finns oanade krafter inom oss som hjälper oss vidare vid svårigheter, det gäller att hitta dem! Föreningen Stockholms Makalösa Föräldrar kommer att erbjuda föräldracoaching i grupp under vårterminen, där kan du få fler verktyg för att utveckla just ditt föräldraskap. Håll utskick efter information om grupperna på föreningens hemsida

Föreläsare

Nanaz Fassih, själv ensamstående förälder, har en bakgrund som barnsjuksköterska, bland annat i skolans elevhälsa och på BVC. Hon har erfarenhet av barnsjukvård och vårdutveckling. Nu driver Nanaz en egen verksamhet som Familje- och föräldracoach, livscoach och personal handledare. Hon erbjuder olika föräldrakurser, föreläsningar och digitala föräldracoaching i grupp.

Målgrupp

Barnvakt (från 3 år): Anmäl också behov av barnvakt, antal barn + ålder.

Föranmälan via mail till stockholm@makalosa.org senast 3 februari.

Föreläsningen är öppen och kräver inte medlemskap i Makalösa, men vi tar in föranmälningar för att anpassa lokaler och kunna bekräfta ert deltagande och behov av barnvakt.

Tillgänglighet

Våra lokaler är tillgänglighetsanpassade. Anmäl behov av hörselslinga eller tolk vid anmälan.

Arrangemangsnummer: 312491

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.