Distans

Föräldrar emellan föreläsning: "Jag hinner inte sova - Jag kan inte sova" med Steven Linton

Alla behöver sova men det är inte alla som hinner sova. Speciellt ungdomar och barn. Inte heller är det alla som kan sova. Varför är det så svårt att få till bra sömn? Hur mycket sömn behöver barn och ungdomar egentligen? Varför sover de inte bättre—kan det vara farligt med för mycket skärmtid?

Datum

16 mars 2021

Tid

Kl 18:30 - 20:00

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Med utgångspunkten i forskning om sömn kommer Steven Linton att dela med sig av sin kunskap och praktiska erfarenheter kring barn och ungdomars sömn. Han reder ut hur vi som föräldrar kan agera för att skapa hälsosamma sömnrutiner hos våra barn.

Om föreläsaren

Steven J. Linton är Senior Professor vid Örebro universitet. Steven har arbetat med sömn i sin forskning och kliniskpraxis under många år och är författare till två böcker om sömn. . Läs gärna hans senaste bok "Sömn, Dröm, Mardröm: kunskap och verktyg för god sömn. (Natur & Kultur).

Arrangörer

Föreläsningen är en del av "Föräldrar emellan" och sker i samarbete med Lindesbergs kommun, Linde Bergslags Församling, Region Örebro län och Rädda Barnen Bergslagen.

För mer information om föräldrar emellan Lindesberg https://www.lindesberg.se/omsorg-och-hjalp/familj-barn-och-ungdom/foraldrar-emellan

Anmäl dig senast kl 12.00 den 16 mars

Arrangemangsnummer: 288511

FE-L-800.png

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.