STOCKHOLM

Frisk & Fri delar med sig av sina egna erfarenheteter av ätstörningar och informerar om föreningen

De flesta som arbetar eller engagerar sig i föreningen har själva haft eller känt någon med ätstörningar. Vi har inget kommersiellt syfte, vi vill bara fylla det behov som vi själva hade och som vi i vissa fall saknade när vi behövde det som mest.

Datum

3 mars 2020

Dag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Lokal/rum

Sal t1

Pris

Kostnadsfritt

Innehåll

Frisk & Fri – Riksföreningen mot ätstörningar är en ideell förening som startade redan 1983 i Stockholm och blev riksförening 2003 med stöd av Allmänna Arvsfonden. Den 3:e mars bjuder Fredrika och Andrea in till en föreläsning där vi delar med oss av våra egna erfarenhet av ätstörningar samt informerar om föreningen och vår stödverksamhet.

Idag finns Frisk & Fri runtom i hela landet och syftar till att finnas överallt där det finns behov av stöd för de som är drabbade av ätstörningar och deras närstående. Vårt syfte och verksamhet bygger på att sprida information och genomföra aktiviteter för att: – stödja personer med ätstörningar och deras närstående – arbeta förebyggande inom området – påverka för bättre vård

Varmt välkommen den 3:e mars!

Här kan du läsa mer om föreningen Frisk & Fri https://www.friskfri.se/

Tillgänglighet

Våra lokaler är tillgänglighetsanpassade. Anmäl behov av hörselslinga eller tolk vid anmälan.

Arrangemangsnummer: 312492

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.