ÖSTERSUND

Rebecca Anserud - Ett bipolärt hjärta - Gratis inträde!

Välkommen till en föreläsning med Rebecca Anserud, känd författare som öppet berättar om sitt liv med bipolär sjukdom.

Datum

19 november 2019

Dag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Lokal/rum

.

Pris

Kostnadsfritt

Rebecca Anserud har satt ett ansikte på bipolär sjukdom i Sverige och är idag en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare inom psykisk ohälsa och syns ofta i media.

Hon är författare till boken Ett bipolärt hjärta och hennes föreläsningar om att leva med bipolär sjukdom är uppskattade i hela landet och har fått strålande recensioner!

Föreläsningen Ett bipolärt hjärta som skall hållas i Östersund är blottande och tung då hon modigt berättar om sina erfarenheter och vågar bjuda på sig själv - publikens reaktioner resulterar i både skratt och tårar!

Rebecca ansågs som ett hopplöst fall och hon trodde att livet var över – hon var nära att ge upp allt. Hur tog Rebecca makten över sjukdomen och valde livet?

Punkter ur föreläsningen:

• Livet förändrades över en natt, hur stor påverkan har bipolär sjukdom? • En historia om manier, depressioner, självmordstankar och psykoser • Sjukdomen är förförisk, hur fick hon sjukdomsinsikt? • Manier är en drog, ruset är som att nå universum! • Bipolär sjukdom är inte bara negativt • Ingen är hopplös! Hoppet finns i varje människa – se det! Livet är inte över.

Malou Von Sivers: https://www.youtube.com/watch?v=aSmEodFXmp8

OBS: Gratis inträde! 300 platser. Föreläsningen är öppen för alla och ingen föranmälan krävs. Kom i tid!

Plats:

Gamla kyrkan i Östersund

Varmt välkomna!

❤ #ettbipolärthjärta

Arrangemangsnummer: 257036

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.