STOCKHOLM

Fördjupningskvällar för unga ledare. Att växa som kristen - Nya testamentet 31 mars

För att stärka det unga ledarskapet vill vi bjuda in till tre stycken fördjupningskvällar för unga ledare i Stockholms stift. Kvällarna kommer att utgå från tre olika teman och riktar sig till de ungdomar hos er som varit ledare under minst ett år.

Datum

31 mars 2020

Dag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Pris

Kostnadsfritt

De andra två kvällarna äger rum den 12 feb och 7 maj. Välkomna önskar Stockholms stiftskansli genom team 0-18, Svenska Kyrkans Unga i Stockholms stift och Sensus Stockholm-Gotland.

Innehåll

En kväll där vi får fördjupa oss i Bibelns berättelser och teologi, vi kommer att utifrån Nya Testamentet beröra Gudssyn och människosyn och hur det förhåller sig till svenska kyrkans tro och värdegrund. Att växa som kristen helt enkelt.

Målgrupp

Den här kvällen riktar sig till dig som är ung ledare, aktiv i församling eller lokalavdelning och vill fördjupa ditt ledarskap.

Plats: Skolhuset – Kammakargatan 13. (lilla gula huset på Adolf Fredrik kyrkogård. T-bana till Rådmansgatan eller Hötorget)

Pris: Kostnadsfritt, vi bjuder på förstärkt fika från 17.30 varje gång,

Arrangemangsnummer: 314406

Medverkande

Anders Rune

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.