Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

UPPSALA

Folkrätt och asylsökande människor

Vem är flykting och vilka får skydd? Varför tvingas människor på flykt? Vad är en väpnad konflikt och vad är Röda Korsets roll? Vart flyr man? Vilka rättigheter har människor på flykt? Hur går det till att söka asyl? Hur har asylsökande det i Sverige? Vilken roll har Röda Korset för att stödja flyende människor?

Startdatum

12 maj 2020

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Lokal/rum

.

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

OBS! Vänligen ange vilken verksamhet du är aktiv/frivillig inom i meddelandefältet vid anmälan!

Övrig information

Sista anmälningsdag den 6 maj

Våra utbildningar är gratis för dig som är aktiv frivillig inom våra verksamheter. Utbildningarna kostar givetvis pengar för t.ex. administration, lokal, material och förtäring. Hör av dig om du får förhinder. Om du inte avanmäler dig fakturerar vi dig 200 kr för vissa omkostnader.

Övrig information

Har ni övriga frågor angående utbildningarna kontakta: Linda Wickström, verksamhetsstöd & utveckling, 072-527 32 30, linda.wickstrom@redcross.se Med våra utbildningar vill vi uppmuntra frivilliga, förtroendevalda och medlemmar i samtliga rödakorskretsar och RKUF i Uppsala att inspireras till lärande och utveckling. Förutom denna utbildning arrangerar vi även föreläsningar och seminarium.

Röda Korset Uppsalas kurser arrangeras i samarbete med Sensus Studieförbund.

Arrangemangsnummer: 317652

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.